Catrice - Lash Boost

zaterdag 6 september 2014


Op gebied van wimpers heb ik niet echt te klagen, ze zijn lang en als ik ze krul en mascara op doe kunnen ze er best mee door. Toch mis ik vaak nog wat extra volume. Die probeer ik wel met mascara op te lossen, maar dan krijg je al snel het spinnenpoten effect als je teveel lagen opdoet. Dat willen we vermijden natuurlijk! 
Toen ik bij Catrice deze Lash Boost zag liggen voor meer lengte en volume was ik wel nieuwsgierig als het zou werken. Ook benieuwd? 


Lash Boost zijn eigenlijk vezels op een mascaraborsteltje die zorgen voor dat extra volume en lengte van je wimpers. Het ziet er een beetje gek uit, net een mascara die onder het stof werd gehaald.
Verder vind ik de verpakking er wel mooi en strak uitzien. Catrice is hier ook steeds op vooruit aan het gaan!


Hoe breng je Lash Boost aan?
Na een laagje van je gewone mascara ga je eroverheen met de Lash Boost om hierna nog een laagje mascara aan te brengen. En BAM! Instant lengte en volume! 


Op de foto's zie je de verschillende stappen:

Links boven: geen mascara
Rechts boven: één laagje mascara (ik gebruik trouwens Le Volume van Chanel
Links onder: Lash Boost aangebracht
Rechts onder: tweede laagje mascara

Conclusie: 

Lash Boost zorgt wel degelijk voor extra lengte en volume. Het is makkelijk in gebruik, maar ik vind dat je wel snel moet werken. Je mascara moet nog 'nat' zijn voordat je de vezels aanbrengt anders blijven ze niet plakken. 
Wel jammer dat er meer klontertjes onstaan en ze dichter tegen elkaar plakken. Daarom kan je best met zo'n dun mogelijke laagjes werken. Misschien moet ik nog wat meer oefenen om een beter resultaat te krijgen ofwel is dit nu eenmaal het effect van de vezels. 


Zou Lash Boost van Catrice iets voor jou kunnen zijn en wat vind je van het resultaat? 

14 opmerkingen

  1. Wat speciaal! Ik zou bang zijn om die vezeltjes in m'n ogen te krijgen, maar ik ben wel benieuwd

    BeantwoordenVerwijderen
  2. Bijzonder, ik vind het idee een beetje eng, klontjes zijn echt wel sneller gemaakt. Maar ik zie toch een mooi verschil!

    BeantwoordenVerwijderen
  3. Ik zie het verschil wel, het is een handig product voor net dat ietsje meer!

    BeantwoordenVerwijderen
  4. Waaaauw, je wimpers zijn echt onwijs lang, prachtig! Deze ga ik sowieso ook een keertje kopen en proberen, bedankt voor de tip!

    BeantwoordenVerwijderen
  5. Hmm ik was hier zo benieuwd naar en het resultaat mag er echt wel zijn! Dit gaat misschien dom klinken, maar ik ben juist bang dat die vezeltjes in mijn oog gaan belanden en ik heel de dag met zo'n irritant gevoel ga rondlopen alsof er iets in mijn oog zit. Maar het ziet er wel enorm goed uit!

    BeantwoordenVerwijderen
    Reacties
    1. Moet je echt geen bang voor hebben! Op natte mascara blijven ze sowieso plakken. De eerste keer heb ik ze te droog aangebracht en toen vond ik wel eens een vezeltje op mijn wang, snel aanbrengen dus :)

      Verwijderen
  6. Lijkt op die oude duo mascara van loreal en max factor maar dan los. Wat heb je prachtige wimpers. Zonde om ze te klonteren als je met 1 laagje al zo veel lengte hebt.

    BeantwoordenVerwijderen
  7. Ik gebruik gewoon lekker ouderwets alleen mascara. Te veel gedoe voor mij

    BeantwoordenVerwijderen
  8. Leuk deze review! Ik denk dat ik hem skip haha!

    BeantwoordenVerwijderen
  9. Goede review! Ik ben er zelf ook tevreden van!

    BeantwoordenVerwijderen
  10. Je hebt al erg mooie wimpers van jezelf! Ik vind die lashboost persoonlijk niet meteen een meerwaarde.. Toffe review maar ik ga dit product aan mij voorbij laten gaan :)

    BeantwoordenVerwijderen
  11. Hmm, aangezien ik erg fijne wimpertjes heb zou dit wel eens een product voor mij kunnen zijn! Ik vind het wel spijtig dat je eerst een laag mascara op moet doen, vooraleer de vezels erop mogen. Ik had gehoopt dat de vezels zelf ook een versterkende of verstevigende werking zouden hebben.

    BeantwoordenVerwijderen

Latest Instagrams

© A Beauty To Rock. Design by Fearne.