MAC - Kelly Yum Yum

zondag 3 augustus 2014


Ik stond niet als enige om 5 voor 10 aan de MAC Store in Hasselt gisteren. Wat ben ik toch blij dat het nu zo makkelijk is om tot bij MAC te geraken, want gisteren kwam de Kelly & Sharon Osbourne collectie uit. Online kwam hij donderdag al uit, maar daar was die ene lipstick waar ik al maanden naar uitkeek meteen uitverkocht. Mijn missie was dus geslaagd, want de eerste Kelly Yum Yum werd aan de kant gelegd voor mij. 



Ik schreef een tijd geleden nog een artikel over Kelly Osbourne hoe leuk ik haar stijl en make-up van de laatste jaren wel niet vind. Geen wonder dat de collectie een pareltje is geworden, want jawel ik wou veel meer meenemen dan alleen deze lipstick, maar soms zegt de portemonnee nee. 
Kelly koos vier van haar signature lipstick kleuren: Strip poker (nudekleur), Riot House (lichtoranje), Dodgy Girl (mat lavendel) en dus Kelly Yum Yum. Dodgy girl vond ik er trouwens ook prachtig uitzien, maar zou me niet echt staan denk ik.
Kelly Yum Yum is een heldere roze kleur met een blauwe ondertoon en heeft een satijnen finish. Hij is gebaseerd op de welbekende Candy Yum Yum van MAC. Ik heb deze zelf (nog) niet, maar dit is een knal roze kleur.


De verpakking is net zoals Kelly's haar: Lavendel, met in het rood haar handtekening. Ik vind de huls erg mooi aangezien ik van pastel paars hou. 


Bij de swatch zie je meteen dat het een goed dekkende lipstick is.



Opvallend is hij wel, maar daar heb ik geen probleem mee! Viva Glam van Nicki Minaj is er trouwens ook zo eentje en deze is al erg lang een favoriet van mij. 
Kelly Yum Yum blijft mooi op zijn plaats zitten voor verschillende uren, hij laat zelfs een stain achter dus je lipstick gaat geleidelijk weg. 
Ik ben erg blij dat ik hem heb! Het is zeker een aanrader om eens rond te neuzen in deze collectie.


Heb of wil jij iets uit de Kelly & Sharon Osbourne collectie?

16 opmerkingen

  1. Oh wauw. Hij is wel degelijk prachtig. :)

    BeantwoordenVerwijderen
  2. Staat je keigoed! Het was druk in de MAC in Antwerpen toen de collectie uitkwam, heb zelf niets meegenomen maar vond vooral de oogschaduw quads heel mooi ;)

    BeantwoordenVerwijderen
  3. Woaw wat een zotte kleur! Super mooi, staat u goed!

    BeantwoordenVerwijderen
  4. Prachtig kleurtje, en staat je erg mooi!

    BeantwoordenVerwijderen
  5. Wauw, een prachtige kleur (en hij staat je geweldig!)

    BeantwoordenVerwijderen
  6. Ohh hij staat je zo mooi, wat een prachtige kleur!

    BeantwoordenVerwijderen
  7. Wat een onwijs mooie kleur roze! Staat je goed :-)

    BeantwoordenVerwijderen
  8. Prachtige kleur! Ik snap waarom 'ie zo populair is.Zelf heb ik Dodgy Girl geprobeerd, deze ruikt zó lekker!

    BeantwoordenVerwijderen
  9. De kleur is prachtig en de verpakking vind ik trouwens ook erg geslaagd!

    BeantwoordenVerwijderen
  10. Heerlijke knalkleur! Echt een groot succes duidelijk, als ik overal de reviews lees.

    BeantwoordenVerwijderen
  11. Ooh liefde! Ik vind hem toch nog iets anders dan Candy Yum Yum, jammer dus dat hij al uitverkocht is. Hij staat je echt wel super trouwens! :-)

    BeantwoordenVerwijderen
  12. Weet jij of alles al is uitverkocht? Ik wilde de paarse namelijk graag hebben. Geweldige lipstick staat je prachtig :)

    BeantwoordenVerwijderen
    Reacties
    1. Goh, ik denk niet dat alles al weg is, maar de lipsticks zijn meestal moeilijk om vast te krijgen. Je kan online alvast eens kijken

      Verwijderen

Latest Instagrams

© A Beauty To Rock. Design by Fearne.