Shoplog: H&M, Pieces, Grazia, Chanel...

maandag 16 juni 2014


Het was een hele tijd geleden dat ik nog eens naar Maastricht was geweest, maar afgelopen zaterdag was het weer zover. Ik vind het zo een gezellige stad met veel leuke winkels en daarom vertoef ik er graag. Aangezien ik toch wel fijne koopjes heb gedaan laat ik jullie graag zien wat ik allemaal meenam. 



Qua kledij moest ik enkel basic topjes bijhebben. Bij H&M vond ik enkel de lichtroze top, andere kleuren vond ik iets minder of mijn maat was er juist niet meer in. Ik kocht bij H&M ook een blouse top die ik graag wou hebben voor op mijn skater skirts, omdat ik deze combinatie wel het mooist vind. 
Bij Piecies koop ik niet vaak kledij, maar wel sjaals. De ronde sjaal vond ik heel zomers waar ik nog op zoek naar was en de koraal kleurige top was €7,95 wat ook best meeviel. 


Mijn beauty aankoopjes!
Bij Hema kocht ik Dip&Clean, zo'n nagellak remover potje voor als ik snel van mijn nagellak verlost wil zijn. Hij kost €2,75 wat volgens mij de goedkoopste variant is die ik ben tegengekomen. 
Ook kocht ik een flashy roze spiegeltje. De buitenkant voelt lekker mat en zacht aan + ik moet dringend vaker eraan denken eentje in mijn handtas te steken.
Ik kocht ook de Liquid Liner van Catrice  en Get The Volume Föhnspray van Andrélon bij Kruidvat.
Bij Ici Paris Xl liep nog steeds de 40% korting actie op alle mascara's. Le Volume mascara van Chanel is reeds erg poplair bij bloggers en normaal wou ik voor een andere gaan, maar na het praatje met de verkoopster leek me deze toch het fijnst. Dit is trouwens mijn eerste high end mascara, ik kon het gewoon niet laten met deze korting!


Nu ik in Nederland was nam ik het Grazia tijdschrift mee waar Mascha van Beautygloss deze maand guest editor is. Hij is superleuk! Zeker een aanrader als beautyliefhebber en als je Mascha volgt.
Geen dure, maar een fijne budget zonnebril is het voor deze zomer. Aangezien dure zonnebrillen je niet beter zouden beschermen tegen de zon vind ik het wat gek om er zoveel geld aan uit te geven. Ok, soms ben je natuurlijk wel verkocht aan een model, maar dat heb ik op moment niet. Ik vond deze bij V&D voor €14,99 en vind hem supermooi! 

En nu is het eventjes niks meer kopen en sparen! (Eens zien hoelang we dit volhouden) 

12 opmerkingen

  1. Leuke aankopen heb je gedaan! Lastig he dat niet shoppen ;)

    Liefs,
    Kim / Vintage & Beauty

    BeantwoordenVerwijderen
  2. Wat een leuke items heb je geshopt!

    BeantwoordenVerwijderen
  3. Leuke aankoopjes! De Grazia met Mascha heb ik ook, vond hem erg leuk om te lezen, lekker veel beauty :) Ik ben trouwens erg benieuwd naar de Chanel mascara!

    BeantwoordenVerwijderen
  4. Mooie nieuwe items <3 Vooral de kleuren van je nieuwe kleding is super, lekker zomers!

    BeantwoordenVerwijderen
  5. Leuke haul, ik ben vooral benieuwd naar je beauty buys :-)

    BeantwoordenVerwijderen
  6. ziet er goed uit ik heb het blad ook gekocht staan leuke dingen in x

    BeantwoordenVerwijderen
  7. Goed geshopt zeg, ben benieuwd naar de reviews van de beautystuff!

    BeantwoordenVerwijderen

Latest Instagrams

© A Beauty To Rock. Design by Fearne.