Healthy Breakfast - Griekse yoghurt met muesli, zaden, noten en blauw bessen

maandag 10 maart 2014


Ik hoop dat jullie net zoals mij erg genoten hebben van dat eerste zonnetje afgelopen weekend. Er dook al meteen een vakantiegevoel op bij mij. Ik hield samen met een vriendin een brunch met heel wat lekkers en gezonds (ok behalve de pot nutella moest je die gespot hebben op de achtergrond haha). Wat stond er op het menu? Pistolets, banaan-ei pannenkoekjes, smoothie van bosvruchten/sinaasappel/banaan/spinazie en een extra gezonde yoghurt. Die laatste maak ik erg vaak als ontbijt en wil ik vandaag met jullie delen.

Ik start de dag zo goed als elke dag heel gezond, hier voel ik me ook het beste mee + het geeft me altijd genoeg energie. Overnight oats (havermout met yoghurt, melk of water... die een nachtje in de koelkast staan) komen hier enkele keren in de week aan bod, maar ook yoghurt met muesli en vers fruit eet ik erg graag.
Je kan er zoveel afwisseling in brengen, maar dit is het receptje van dit weekend:

- Griekse yoghurt
- Dorset Cereals, mijn lievelings zijn met gebakken muesli met pecan en amandelnoten, honing en pompoenpitten
- gedroogde abrikoos in stukjes gesneden
- chiazaad
- lijnzaad
- walnoten
- blauw bessen

In laagjes presenteert het ook nog eens mooi voor als je bezoek hebt.
Smullen maar!

7 opmerkingen

Latest Instagrams

© A Beauty To Rock. Design by Fearne.