Deauty Box - Februari

zaterdag 1 maart 2014


Ik ben er een beetje later mee, maar hier is hij dan eindelijk: de Deauty box van februari! De laatste maanden was mijn enthousiasme serieus gedaald door de inhoud van de box en ik stond op het punt om mijn abonnement stop te zetten. Deze box zou dus serieus zijn best moeten doen om mij te overtuigen. Eens zien als dat gelukt is. 

De februari box is er om je winterblues (als we die dan al hebben aangezien de winter er niet echt was?) te doen verdwijnen door je een stralende teint, glanzende lokken en zachte huid te bezorgen. 

De inhoud van de box:

  • Arkopharma - Expert Skin huidparels (Full size - 22,25€)
Eventjes dacht ik dat deze huidparels bedoelt waren als een verzorging, maar dit is een voedingssupplement om je een mooiere huid te geven. Ze bevatten oa argan-, Bernagie- en teunisbloemolie om je jeugdigheid, soepelheid en elasticiteit van de huid te behouden. Hier moet je twee capsules per dag van innemen. Ik ben hier wel benieuwd naar! Morgen ga ik er alvast mee beginnen.
  • Kérastase - Bain Force Architecte Shampoo (80ml)  + Kérastase Chroma Thermique (50ml) 
Hier ben ik énorm blij mee. Ook al zijn het mini's (wel al serieuze mini's), ik weet dat de shampoo erg fijn is, want ik heb hem jaren geleden nog gehad toen mijn haren erg beschadigd waren door te blonderen en deze was toen het wonder wat mijn haren nodig hadden. 
De Chroma Thermique mag je na het wassen aanbrengen als extra verzorging. 

  • Couvent des Minimes - Eau des Missions 'Botanical' (30ml)
Deze eau de cologne bevat een versterkend vanille extract en vijf planten met een weldadige werking. Deauty geeft de tip om enkele druppels te verstuiven op je lakens waardoor je heerlijk zou slapen. Aangezien ik elke avond ofwel mijn lavendel spray of de calming bed & body mist van Rituals spray over mijn lakens ga ik dat met deze ook proberen. 
  • Weleda - Duindoorn voedende bodylotion (10ml)
Ik heb hier al eventjes aan geroken, maar ook al is het niet meteen mijn favoriete geur (hij ruikt me iets te cirtus achtig) toch lijkt het me deze herstelende olie zeer fijn.
  • Weleda - Granaatappel Regeneratie handcrème (10ml)
Dat granaatappel een antioxiderende werking had wist ik al langer. Deze handcrème belooft dan ook huidveroudering tegen te gaan, pigmentvlekken te voorkomen en intensief te verzorgen. 

Extra's: 
- Actie Club Med: t.e.m. 8 maart krijgen we 100€ korting op een sneeuwvakantie
- Le Couvent des Minimes: 2,5€ korting op een min. bedrag van 25€ bij Ici Paris Xl
- Euromi: 30% korting op het volledige gamma van Gly Ko op www.euromi.com

Deze maand heeft Deauty mij niet teleurgesteld, integendeel. Dit is weer de Deauty box zoals ik hem graag heb en wat ik er minstens van verwacht. Ik geef ze dus opnieuw een kans en kijk wat het volgende maand zal geven. Ik kreeg onlangs ook een mail van hun dat de Deauty box vanaf 1 maart gaat opslaan. Hij zou dan bijna 17€ kosten ipv 15€ (ik weet het niet meer exact aangezien ik de mail al verwijderd heb). Hopelijk loont hij dan zeker de moeite. 

Wat vinden julie van deze inhoud?

8 opmerkingen

  1. Die haar producten zijn zo fijn <3 Ik vind eigenlijk heel veel boxen wel tegen vallen :P Er zit vaak maar 1 product in dat ik graag wil hebben, dan kan ik het beter zelf kopen I guess haha

    BeantwoordenVerwijderen
  2. Echt geen slechte inhoud, goede producten zitten er in!

    BeantwoordenVerwijderen
  3. Er zitten fijne producten tussen, ik ben eigenlijk heel erg benieuwd naar de weleda handcreme

    BeantwoordenVerwijderen
  4. Heel knappe inhoud deze maand!

    BeantwoordenVerwijderen
  5. Leuke producten! De bodylotion van Weleda lijkt me erg fijn. Liefs, Svenja.

    BeantwoordenVerwijderen
  6. Uw box is veel leuker. De mijne viel, weer eens, redelijk tegen. Uw box had ik ook graag gehad. Ik had ook maar 5 dingen ipv 6. Toch wel teleurgesteld. Het had dus ook deze box kunnen zijn...

    BeantwoordenVerwijderen
    Reacties
    1. Oh, wat zat er dan in die van jou? Is wel jammer, als de mijne weer eens tegenviel was het mijn laatste, maar nu weet ik het niet zo goed

      Verwijderen

Latest Instagrams

© A Beauty To Rock. Design by Fearne.