Blogsale #2

donderdag 6 februari 2014


Update van de eerste blogsale: alles is verkocht behalve de MAC Micronized Airbrush Formula. Deze staat nog steeds te koop + ik voeg hier vandaag twee nieuwelingen aan toe! Kijk vlug als er misschien iets voor jou bij zit. 

MAC - Mineralize Skinfinsh Natural in de kleur Medium Dark
Deze is wel al enkele keren gebruikt geweest op een model (misschien twee of drie keer), maar voor mezelf is hij te donker. 
Nieuw kost hij 28€ en hij gaat weg voor 15€.


Idole d'Armani
Ik hou van Armani geurtjes, maar toch gebruik ik deze echt zelden dus kan ik beter iemand anders er misschien blij mee maken. 
Zo wordt hij omschreven:

De IDOLE vrouw straalt een fascinerende sensualiteit en een natuurlijke gratie uit. Ze is verleidelijk, sensueel en expressief, maar heeft een sterke persoonlijkheid.
Giorgio Armani creëerde een weelderige bloemengeur. Een onverwachte mix van oriëntaalse toetsen en tijdloze Italiaanse elegantie.
De stralend frisse aanzet bevat een zweempje bittere sinaasappelen, gember en davana.
In het hart schitteren de Loekoemroos, het embleem van IDOLE d’ARMANI, en demythische absolu van jasmijn die vibreert als een zon.
Zij mengen zich moedig met de zeldzame en delicaat lederachtige saffraan absolu, die de zalige bloemengeur kleurt met een subtiele en honingkleurige kruidentoets.
Het is een flesje van 75ml waar 1/5de van uit is. Ik doe hem weg voor 30€.

Stuur me zeker een mailtje (abeautytorock@hotmail.com) moest je graag iets willen overkopen! 


4 opmerkingen

  1. Leuk, moet nog eens kijken als hier meer tussen staat !x

    BeantwoordenVerwijderen
  2. Oh die Mineralize Skinfinsh Natural wou ik wel, maar is te donker :(

    BeantwoordenVerwijderen
  3. Met welke kleur komt die skinfinish overeen? Ik vind het zo moeilijk om te zien op swatches maar ik ben wel geïnteresseerd!

    BeantwoordenVerwijderen

Latest Instagrams

© A Beauty To Rock. Design by Fearne.