Essence - All About Matt

zondag 19 januari 2014


Als er één make-up item is waar ik het minst verslaafd aan ben is het poeder. Misschien is het een trauma van vroeger, vrouwen die een extreme poederlaag ophadden. Ik vind het verschrikkelijk als je dat zo overduidelijk kan zien. Maar met poeder fixeer je natuurlijk je make-up zodat het langer blijft zitten. Een favoriet van mij is Prep+Prime van MAC, ik heb hem in de losse poeder variant. Aangezien dat niet zo handig is om mee te nemen was ik op zoek naar een compacte versie en daar kwam ik bij All About Matt terecht van Essence. Lekker budgetproof dan ook, want deze maand is het besparen met mijn verhuis die eraan komt. 




Het verschil van dit poeder met een gewone is dat de textuur echt super fijn is. Je ziet hem niet zitten op je huid. Wel, dat is toch de bedoeling. Mijn Prep+Prime poeder doet hier goed zijn werk, laten we eens kijken hoe All About Matt het doet. 


Hier heb ik mijn gezicht afgepoederd met All About Matt. De glans die erdoor komt is van de flits.

Hij maakt mijn huid mooi mat zoals het moet en je ziet hem dus zo goed als niet zitten! Zo hebben we het graag. Na een lange dag kwam er wel weer glans door wat ik normaal vind bij mijn huid. Mijn make-up zat in ieder geval nog goed op zijn plaats. 
Ik ben zeker fan van dit poeder! Zeker als je de prijs vergelijkt met een MAC poeder. Hij kost 2,99€.

Wat voor poeder gebruiken jullie het liefst?

10 opmerkingen

Latest Instagrams

© A Beauty To Rock. Design by Fearne.