Online shopping: Mijn aanraders

vrijdag 13 december 2013



Online shoppen.. ja ik kan het tot één van mijn favoriete bezigheden noemen. Hoe makkelijk is het ook, je klikt gewoon aan wat je graag wilt, betaalt, krijgt het (vaak) gratis verzonden en je mag het ook nog eens terugsturen als je niet tevreden bent. Verleidelijk is het wel, dus altijd goed nadenken voor je weer die visakaart bovenhaalt. 
Ik heb vier topfavorieten die ik vandaag met jullie deel.





Dé site waar ik het meeste vertoef is toch wel eBay. Je kan er echt koopjes doen. Ik bestel er vaak nagellak van OPI die daar toch een stukje goedkoper is. Ook hoesjes voor mijn iPhone vind ik daar voor een appel en een ei. 
Tip voor eBay: Ga altijd de verkoper na. Als het een top-rated seller is weet je meestal zeker dat je wel goed zit. Je kan ook nagaan als hij negatieve feedback heeft gehad in de laatste maanden of enkel positief (je gaat natuurlijk voor dat laatste).



Boozyshop is voor mij een erg leuke beautyshop. Ze hebben er echt enorm veel merken, zowel heel betaalbaar als wat duurder. Als je op zoek bent naar Sleek, Kardashian Beauty, Real Techniques, Wet 'n Wild ... dan moet je hier zijn.


Voor luxe merken moet je dan weer bij HQhair zijn! Ze hebben er vooral haarproducten (Tigi, Redken, Kérastase..) maar ook beautystuff zoals Urban Decay, Nars, L'Occitane, Nuxe, OPI.. zeker de moeite!



Zalando mocht natuurlijk ook niet ontbreken. Ik bestel hier ook regelmatig iets wat me altijd goed is bevallen. Ze hebben een prima service en een ongeloofelijk aanbod aan kledij, schoenen...

Kopen jullie wel eens wat online? En wat is jou favoriet adres?

9 opmerkingen

  1. ik shop stiekem echt liever online dan in het echt :D al hangt het er wel vanaf, soms kan ik ook gewoon goesting hebben om te gaan shoppen

    BeantwoordenVerwijderen
  2. Boozyshop & HQHair zijn ook mijn favorieten! x

    BeantwoordenVerwijderen
  3. Gek op online shoppen, maar Ebay heb ik raar genoeg nog nooit gedaan. Misschien toch maar eens aan beginnen.

    BeantwoordenVerwijderen
  4. Zalando staat bij mij op een! En bij Sephora en Boozyshop shop ik ook regelmatig.

    BeantwoordenVerwijderen
  5. Ik shop heel erg graag online maar af en toe vind ik het net zo leuk om andere dingen te doen.

    BeantwoordenVerwijderen
  6. HQ hair is een echte aanrader! Zo'n fijne webshop!

    BeantwoordenVerwijderen

Latest Instagrams

© A Beauty To Rock. Design by Fearne.