Jou favoriete Make Up

donderdag 4 juli 2013Vorige week vroeg ik jullie nog wat jullie favoriete beautyproduct was. Nu kom ik met een andere vraag: 
Zonder welke Make Up kan je niet leven?

Ik maak me niet elke dag helemaal op met alles erop en eraan. Vaak gebruik ik wel mascara en wat foundation. Zonder deze twee zou ik echt niet kunnen! Als ik dan eentje van de twee moet kiezen, is het wel mascara. Het geeft me een veel wakkerdere blik en mijn ogen lijken direct een stuk groter. 
Foundation maakt mijn huid dan weer egaler waar ik me ook vaak beter mee voel, maar toch wint de mascara dan wel. Eyeliner komt ook wel dicht in de buurt van de favoriet, hier verandert ook vaak je hele blik, zeker met een winged eyeliner waarmee je je ogen zelfs een lift kunt geven! Net als lipstick, oogschaduw, blush,.. ik gebruik het allemaal heel graag en het maakt een look ook altijd af, maar het is niet altijd nodig vind ik dan.

Dus nu is het aan jullie, waar kan jij absoluut niet zonder en waarom?

3 opmerkingen

  1. Ik denk mascara en blush! Mascara maakt je gezicht meteen een stuk wakkerder en laat je ogen meer opvallen en blush omdat ik altijd lijkbleek zie haha

    BeantwoordenVerwijderen
  2. ik kan sowieso niet zonder mijn EL double wear foundation, YSL Le teint touche eclat en een knallende lipstick

    BeantwoordenVerwijderen
  3. Ik kies dan voor een zwarte oogpotlood. ik kan best zonder make-up, maar heb liever toch oogpotlood op (rondom de waterlijnen)

    BeantwoordenVerwijderen

Latest Instagrams

© A Beauty To Rock. Design by Fearne.