Deauty Box - Juni

vrijdag 28 juni 2013


Ja daar is hij weer! De maandelijke box vol leuke verrassingen. Kijk mee wat er deze maand in zit!



Catrice - Absolute Nude oogschaduw palette
Deze had ik al natuurlijk, lees mijn review ervan hier. Het blijft een heel leuk palette, maar ik ga hem waarschijnlijk weggeven aan iemand, want mijn kasten moeten ook niet uitpuilen!

Catrice - Ultimate Color Lipstick "It's a Matte World"
Oh! Gelukkig had ik deze nog niet, het lijkt me een erg mooi kleurtje en hij is mat! Ja, daar hou ik nog steeds heel veel van haha.

Esteé Lauder - Revitalizing Supreme
Een verzorgende crème die hydrateert en verjongt. Volgens mij iets te 'rijk' voor mijn huid dus ik weet nog niet als ik hem ga gebruiken.

Lamazuna - Natuurlijke zeep
Ik ben niet zo een zeep fan of het zou een zeep moeten zijn die enorm goed ruikt (zoals die van Lush). Deze wordt wel speciaal aanbevolen tegen acné, eczeem of een droge huid. 

Etat Pur - Actif Pur 
In mijn box zat Tyrosine van Etat Pur (voor ieder was het iets anders). Dit zou voor een huid zijn die moeilijk bruint. Oh ja hierzo, ik heb zo een huid! Ik weet wel niet wanneer ik hem kan testen met dit miserabele weertje, maar ga het zeker doen!

Eucerin - Shaving Foam
Als single vind ik het nu ook niet altijd aangenaam om producten voor mannen in mijn box te hebben haha, maar ik ga deze ook zeker weer weggeven. 

Conclusie box Juni:
Euhm, ik ben redelijk teleurgesteld. Ten eerste omdat er elke maand een box met LUXE producten werd belooft en dat kan je van Catrice niet zeggen hoe leuk ik Catrice ook vind. En voor mij zat er deze keer niet echt iets in waar ik helemaal blij van werd. Jammer wel. Op naar de box van juli dan maar.

Wat vonden jullie van deze box?

7 opmerkingen

  1. Ik heb geen abonnement op de deautybox en telkens ik een unboxing er van zie ben ik daar blij voor ook. Ik snap echt niet dat ze er nu 2 catrice producten in gestoken hebben, de kans dat je één van de twee producten al hebt is bij dat merk gewoon te groot. Ik ben nu aan het wachten op mijn tweede WAAT-beautybox, de eerste viel alleszins heel goed mee!
    Ik hoop voor alle deautybox abonnees dat die van juli een stuk beter is.

    BeantwoordenVerwijderen
    Reacties
    1. Ik verwacht volgende week ook mijn eerste WAAT box :) ik ga wat afwachten en als Deauty mij blijft teleurstellen zal ik mijn keuze snel gemaakt hebben.

      Verwijderen
  2. Het Etat Pur product zou ik wel leuk gevonden hebben, de rest, neen bedank. Nog niet van plan mijn abonnement opnieuw te nemen

    BeantwoordenVerwijderen
  3. Wat leuk dat het nude palette van Catrice erin zit!
    xx

    BeantwoordenVerwijderen
  4. Ik heb het palette niet gekregen, maar ALWEER een mascara!!! Hoeveel mascara's kan een mens hebben! Toch niet zo super enthousiast..
    Eefje

    BeantwoordenVerwijderen
    Reacties
    1. Ow? Welke mascara heb je? Je mag het palette hebben van mij als je wilt? :)

      Verwijderen
  5. dat vindt ik ook altijd jammer wanneer er "goedkope" producten in een abonnementbox zitten, de kans dat je het product al hebt of niet interessant vindt is heel groot

    BeantwoordenVerwijderen

Latest Instagrams

© A Beauty To Rock. Design by Fearne.