HQ Hair pakketje: Redken conditioner, Naked Basics Palette & Real Techniques

woensdag 22 mei 2013


Het leuke van terug van vakantie komen is zeker niet dit depressieve weer, maar de leuke pakketjes die thuis op je staan te wachten! Ik was enkele weken geleden op zoek naar een webshop waar ik enkele dingen ineens kon bestellen die ik al een tijdje op mijn wishlist had staan. 
De Extreme Conditioner van Redken is één van de beste conditioners die ik al geprobeerd heb. Extreem goed! Ik heb hem wel enkel als sample getest (ik had er een hoop van gekregen van mijn lieve kapster) en sinds ik hem niet meer heb mis ik hem echt wel.


Ook het Naked Basics Palette van Urban Decay wou ik graag in mijn stash hebben en aangezien hij dus niet meer te verkrijgen was bij Sephora bestelde ik deze mee. Dit lijkt me wel een must have voor een basic natuurlijke ooglook.En na zoveel goede reviews te lezen over de Real Techniques kwasten van Make Up Artist Sam Chapman kon ik mij niet meer inhouden en bestelde ik de setting brush en shading brush. 

Je komt hier zeker nog meer over te weten wat ik ervan vind. 
Ahja niet onbelangrijk,  ik bestelde deze producten bij HQ Hair, dit is een engelse webshop met zoveel topmerken! Ik heb wel een tijdje op mijn pakketje moeten wachten, ik denk iets meer dan 2 weken, maar het is het wachten waard naturlijk!

3 opmerkingen

  1. ik heb ondertussen 2 setting brushes omdat ik die zo vaak gebruik, zou zelfs nog een derde kunnen gebruiken :p en het naked basics palette is inderdaad echt een vaste waarde in mijn ooglooks, super palette

    BeantwoordenVerwijderen

Latest Instagrams

© A Beauty To Rock. Design by Fearne.