Please Me - MAC

dinsdag 16 april 2013



Afgelopen weekend was ik naar Maastricht gegaan met als eerste stop Sephora. Het Naked Basic palet van Urban Decay stond op mijn shoplijstje, maar om mijn voorgevoel juist te geven: ze waren uitverkocht! Boehoe, jammer vond ik het. De rekken bij Sephora beginnen er stilaan verlaten uit te zien. Niet te verwonderen aangezien eind mei Sephora Nederland ermee stopt. Dat wordt dan online bestellen binnenkort. 
Om me toch een beetje op te vrolijken ging ik bij Mac langs. Ik wou zowiezo een perfecte kleur voor mijn wenkbrauwen (die ik nog ga testen) en bij het rondneuzen tussen de lipsticks kwam ik een prachtige roze kleur tegen. Please Me.



Please Me behoort tot de matte lipsticks van Mac. Ik heb de laatste tijd wel graag een roze lipstick op, het is altijd draagbaar en ik had er nog geen van Mac. Please Me is zo een kleur die bij iedereen staat, het is een nude roze kleur die er lief en onschuldig uitziet. Na het testen was ik verkocht en nam hem dus mee. Het voordeel van matte lipsticks is toch ook dat hij veel langer blijft zitten. En de lipsticks van Mac zijn ook voedend genoeg en voelen dus als matte lipstick niet droog aan.



Ik ben dus tevreden met mijn nieuw kleurtje! Hebben jullie een favoriete Mac lipstick?

Een reactie posten

Latest Instagrams

© A Beauty To Rock. Design by Fearne.